Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag te verwerken en op te sturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wanneer dit het geval is dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering

De levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wanneer een bestelling voor 16:00 uur geplaatst wordt, zullen wij hard ons best doen om ervoor te zorgen dat u bestelling dezelfde dag nog mee wordt gegeven met onze pakketdienst, mits dit artikel op voorraad is. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bij bestellingen in het weekend zullen de pakketjes pas vanaf maandag bij PostNL worden aangeboden. Wij versturen bij elke verzending een verzendbevestiging naar het e-mailadres wat bij de bestelling is ingevuld. Ook ontvangt u een automatische mail met uw persoonlijke track&trace code van PostNL.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een brievenbus pakket van Belle-Bijoux binnen Nederland bedraagt €4,10.
Bij een grote bestelling of zwaar gewicht van de bestelling verzenden wij dit als pakket en dit bedraagt €6,95
Bij bestellingen boven de €50,00 zijn de verzendkosten gratis.

Wij verzenden ook naar de volgende landen:
Luxemburg, België Standaardpakket €9,00
Hier geldt gratis leveren vanaf een bestelbedrag van €75,00

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen: info@belle-bijoux.nl

Retourneren/Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. In dergelijke gevallen kunt u de bestelling altijd naar ons retourneren. Wij zullen wel controleren of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven. Wettelijk gezien mag je het product namelijk uitproberen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag doen. Wanneer er meer mee is gedaan dan dit dan zullen wij controleren of wij het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat deze op kosten van uzelf weer naar u toegestuurd moet worden.

Wanneer u een bestelling wilt retourneren dan heeft u 14 dagen om dit aan ons te laten weten. Dit kan via ons mailadres info@belle-bijoux.nl Na het aanmelden heeft u vervolgens nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk naar ons retour te sturen. Wij doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten vervolgens zo spoedig mogelijk terug te betalen. Dit zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

De verzendkosten worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Retouren waar accessoires ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat u bij het retourneren controleert of u het volledig terugstuurt. Voorwaarde is dat het product ongebruikt en niet gewassen is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Gedragen sieraden en sokken kunnen wegens hygiënische redenen niet teruggestuurd worden.

Stappenplan ruilen en retourneren

  • Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen via info@belle-bijoux.nl
  • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek en instructies voor de verzending van het artikel. Hierbij zijn 2 documenten toegevoegd. Een retourformulier en modelformulier herroepingsrecht die u volledig moet uitprinten en invullen.
  • Na ontvangst van uw zending ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.
  • Het bedrag voor retourneren en omruilen is voor eigen rekening.

Voor een snelle afhandeling dient u een kopie van de pakbon mee te sturen!