U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit doet u door ons te mailen via infor@belle-bijoux.nl Vermeld in uw e-mail uw naam, ordernummer en het product wat u retour wilt sturen. De reden van retour hoeft u niet op te geven, maar wij vinden dit wel fijn als feedback. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier om de overeenkomst te herroepen. U kunt het herroepingsformulier hier download herroepingsformulier 2019

Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking te zitten. Retouren die niet aan voldoen aan onze voorwaarden, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

U heeft na herroeping nog eens 14 dagen de tijd om uw aankoop terug te sturen. U bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat wij deze retour hebben ontvangen. Aan te raden is om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Verzenden met track & trace kan vanaf € 4,25 via PostNL.
Kosten van retourzending zijn voor de afzender. We raden u aan om bij uw retourzending het herroepingsformulier en eventueel het retourformulier toe te voegen. Zo kunnen wij uw retour zo snel mogelijk afhandelen. Het herroepingsformulier en het retourformulier zijn hieronder te downloaden.
herroepingsformulier 2019 & Formulier_Retour_Belle-Bijoux

Na ontvangst van uw retour storten we het bedrag binnen 14 dagen terug op uw (bank)rekening, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling is geretourneerd. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd worden de verzendkosten niet vergoed. Het kan enkele dagen duren voordat het geld daadwerkelijk op uw (bank)rekening staat.

Uitzondering:
Let op: om hygiënische redenen nemen wij geen gepaste oorbellen retour. Oorbellen dienen daarom in de originele ongeopende verpakking te zitten. Oorbellen waarvan de verpakking is open gemaakt of gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.