Menu

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Door het bezoeken van Belle-Bijoux aanvaard en accepteert u de richtlijnen en werkwijze zoals beschreven in dit Privacy en Cookie beleid en onze Algemene Voorwaarden. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Belle-Bijoux. U dient zich ervan bewust te zijn dat Belle-Bijoux niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Belle-Bijoux respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Gebruik van onze diensten 
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Belle-Bijoux. 

Belle-Bijoux doet niets met de persoonsgegevens, die worden verwerkt van al haar klanten. d.w.z. namen en adressen, e-mailadressen, foto's (tenzij hier expliciet toestemming voor is gevraagd door Belle-Bijoux aan de betreffende persoon), geboortedatums, en klantnummers. Ze blijven exclusief in beheer bij Belle-Bijoux en die geeft of verkoopt deze gegevens niet door en zet ze niet openbaar. Mailverkeer van en naar Belle-Bijoux met klanten, wordt via een beveiligde verbinding verzonden d.m.v. een SSL-certificaat! 

De persoongegevens die Belle-Bijoux verzameld zijn; Naam, emailadressen, telefoonnummers, foto's, geboortedatums, IP-adressen. Deze worden gebruikt voor het sturen van een nieuwsbrief waarvoor vooraf toestemming is verleend door de aanvrager/klant of als er een vraag of probleem m.b.t. de order is waarvoor contact gezocht dient te worden. 
 

Recht op correctie en verwijdering van gegevens. 
Er wordt vooraf toestemming gevraagd om een naam bij het winnen van een prijs op de site te mogen worden gezet. Geen toestemming betekend geen gebruik van gegevens! Foto's kunnen geplaatst worden als er sprake is van activiteiten in het openbaar. Mocht er echter een foto tussen zitten waar u op staat en daar bezwaar tegen heeft, dan kunt u dit via het contactformulier of naar info@belle-bijoux.nl kenbaar maken, en zal Belle-Bijoux er vervolgens zorg voor dragen dat deze foto('s)/afbeelding(en) zo spoeding als mogelijk (uiterlijk binnen vier weken) van de site verwijderd wordt. Dit geldt ook voor alle schriftelijke gegevens met uitzondering van gemaakte orders/bestellingen die vanwege belastingtechnische redenen 7 jaar bewaard moeten blijven. Hierna kunnen op uw verzoek alle gegevens verwijderd worden. Verder heeft men inzage in alle gegevens die op de persoon betrekking heeft. 

Uitschrijven nieuwsbrief 
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. 
Bij het afmelden van de nieuwsbrief verdwijnen uw gegevens vanzelf uit het bestand en kan Belle-Bijoux ze ook niet meer terugzien. 

Uitschrijven communicatie 
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen door een mail te sturen naar info@belle-bijoux.nl 

Melden datalek Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) 
Mocht er sprake zijn van datalek zijn wij verplicht deze binnen 72 uur te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens. De betrokkene zal door ons ingelicht en geïnformeerd worden over de inbreuk. Dit gebeurt wanneer de inbreuk resulteert in een hoog risico voor zijn rechten en vrijheden zodat hij eventueel voorzorgsmaatregelen kan treffen. Een melding aan betrokkene is niet nodig wanneer er maatregelen conform de AVG zijn getroffen en deze zijn toegepast op de betreffende persoonsgegevens. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website van AVG 

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Mocht u meer informatie hierover willen of online een klacht indienen, neem dan een kijkje op de site van de AVG. 

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. 

© 2018 - 2019 Belle-Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt Belle-Bijoux.nl cookies. Gaat u hier akkoord mee? Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Sommige cookies zijn noodzakelijk. Omdat de website het anders niet doet. Er zijn ook cookies die handig zijn voor de bezoeker. Bijvoorbeeld omdat hij onthoudt in welke taal u de website wilt lezen. Er bestaan verschillende typen cookies. Belle-Bijoux maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst Belle-Bijoux cookies? Belle-Bijoux plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.