Wie is

Belle-Bijoux

Classy Water Drop - Black2
Choker Dessert 2

Onze missie

Betaalbare en de nieuwste sieraden trend overbrengen naar onze klanten.
Wij streven naar kwaliteit en service. De klant staat altijd centraal en daarom vinden wij dat onze klanten altijd tevreden moet zijn bij een aankoop.

Onze kwaliteiten

Kwaliteit over kwantiteit
Breed assortiment
Kwaliteit check
Klantvriendelijk
s312
sok m4

Over ons

Belle-Bijoux is een sieraden webshop die opgericht is door twee vriendinnen, die echte sieraden liefhebbers zijn. Onze stijl en passie voor sieraden willen wij graag met de rest van de wereld delen door sieraden van kwaliteit aan te bieden.

De collecties van Belle-Bijoux zijn geïnspireerd op de laatste trends. Houd je liever van unieke sieraden die je niet snel tegenkomt dan ben je op het juiste adres. Wij bieden met alle liefde verschillende soorten stijlen aan die kwalitatief erg goed zijn, maar vooral super leuk zijn om te hebben!

Ook bieden wij leuke accessoires aan die niet weg te denken zijn! Denk maar aan leuke sandaaltjes of die ene super leuke strandtas! Zo verzamelen wij unieke spullen en hebbedingentjes die je gewoon niet kunt weerstaan!

Daarnaast is het ook ons streven om in de toekomst persoonlijk in het buitenland op zoek te gaan naar nog meer unieke sieraden en spullen. Wij zijn zo geïntrigeerd naar de fashion die buiten Nederland zo sterk aanwezig is, maar vooral ook uniek is dat wij die graag met jullie willen delen.

Omdat je niet genoeg van sieraden kan krijgen proberen wij iedere week nieuwe sieraden te plaatsen op onze webshop.